Wie wij zijn

Jeannette (M.A.) Marcus-Blokhuis
Praktijkhouder, sinds 1985 logopedist en sinds een aantal jaren tevens dyslexiespecialist en dyslexie(mede)behandelaar. Jeannette heeft 11,5 jaar schoollogopedie gedaan en is daarnaast altijd in de vrije vestiging werkzaam geweest.
Behandeldagen: dinsdag, woensdag, donderdag

 

Elske (E.P.) Ganzinga
Logopedist sinds 2013 en dyslexiespecialist
Werkdagen: maandag, woensdagmorgen en donderdagmorgen

 

 

Elisabeth (E.J.) Huisman-Burger
Vanaf medio 2006 logopedist en sindsdien werkzaam in de praktijk.
Ook zij is dyslexiespecialist en dyslexie(mede)behandelaar.
Werkdagen: dinsdag, woensdag en vrijdagmorgen

 

 

Wij behandelen alle logopedische stoornissen en zijn gespecialiseerd in de begeleiding van zowel jongere als oudere kinderen, adolescenten en volwassenen met een taalstoornis in het taaluiten. Tevens zij wij gespecialiseerd in kinderen met lees- en/of spellingproblemen. Ongeveer 40-50% van de kinderen met taalproblemen ontwikkelt dyslexie, daardoor zijn wij ons als vanzelf in lees- en spellingproblemen gaan interesseren. Alle logopedisten zijn eveneens PROMPT-therapeut en bieden OMFT-behandelingen aan. Volwassenen kunnen ook in deze praktijk terecht, denk aan stemproblemen en slikklachten. Regelmatig wordt aan nascholing gedaan, zodat we op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op vakinhoudelijk gebied.

Jeannette, Elisabeth en Elske staan ingeschreven in het  NVLF register dyslexiebehandelaars  .Jeannette en Elisabeth staan tevens ingeschreven als medebehandelaar in het Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie (NKD).

Alle logopedisten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hierdoor wordt kwaliteit gewaarborgd, doordat onder andere het volgen van cursussen verplicht is naast het onderhouden van contacten met collega’s, waardoor er onderlinge uitwisseling van informatie is (kwaliteitskring).